Contactează-ne

Sport

Cupa Mării Negre 2021 este aproape de debut

Publicat acum

,

Cupa Mării Negre, cea mai importantă competiție pentru copii organizată pe litoralul românesc, se apropie de start. La turneu vor participa peste 100 de echipe, la 13 categorii de vârstă, dintre care patru categorii pentru fete. Organizatorii au anunțat că nu percep taxă de participare, așa cum se obișnuiește la multe astfel de turnee organizate în țară.

Competiția este organizată de Complex Mare Neagră Eforie Nord, în parteneriat cu clubul Sharks Lumina, Federația Română de Fotbal și Asociația Județeană de Fotbal Constanța.

“Suntem aproape sold out la majoritatea categoriilor. Mai sunt ceva locuri libere la categoria de 2014 băieți și cea de senioare feminin. Cupa Mării Negre este cel mai puternic turneu de pe litoral și va crește de la an la an. Suntem la cea de a trei ediție și niciodată nu am perceput taxă de participare. Încercăm să aducem și câți mai mulți parteneri lângă noi. Copiii vor avea parte de multe surprize.” a declarat Dan Alexandru, unul dintre organizatori.

Printre echipele care și-au anunțat participarea amintim: Luceafărul Târgoviște, Luceafărul Brăila, Pescărușul Sarichioi, ACS Cazasu, Alma Sibiu, CSM Făgăraș, CSM Lugoj, Unirea Dej, Poli Timișoara, Stars Brăila, Raiders București sau Academia Hagi.

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending