Contactează-ne

Actual

Am trăit s-o vedem și p`asta! Piedone a pus-o pe Oana Zăvoranu să răspundă de imaginea lui

Publicat acum

,

sursa: hotnews.ro

Casele de pariuri ar trebui să introducă niște cote pentru durata estimativă a colaborării celor doi. Știm cu toții temperamentele lor vulcanice. Rămâne de văzut cât va rezista această echipă. La ora scrierii acestui articol, informația, încă se confirmă, potrivit hotnews.ro

„Oana nu are o necesitate de bani. Are o experiență vastă în domeniul TV. Îmi aduc aminte că acum 30 de ani când facea o emisiune la TVR am fost invitatul ei, ne cunoaștem de atunci. Am avut o relație foarte frumoasă de-a lungul timpului”, a declarat pentru HotNews.ro Cristian Popescu Piedone.
Oana Zăvoranu a pus o întreagă galerie foto cu ea și „viitorul ei șef” atât pe pagina ei de Facebook, cât și pe Instagram.

Cunoscută mai ales pentru scandalurile din lumea mondenă, a fost și actriță, în telenovela romanească „Numai Iubirea”. Oana Zăvoranu a mai fost membră PRM, iar în 2008 Corneliu Vadim Tudor chiar o anunța drept candidată pentru un post de deputată sau senatoare.
Ulterior, „Cherida” a renunțat la candidatură și devenise într-un timp invitată semi-permanentă la emisiunea ”Un show Păcătos” prezentată de Dan Capatos, unde era exploatat la maximum scandalul dintre Oana și mama ei, precum și despărțirea de căntărețul Pepe.

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending