Contactează-ne

Actual

PSD cere alte demisii din Guvernul Cîțu! Vezi despre cine este vorba

Publicat acum

,

Cu moțiunea de cenzură blocată, PSD cere demisia a trei ministri din Guvernul condus de Florin Cîțu. Social-democrații îi vor plecați de la Palatul Victoria pe Claudiu Năsui, ministrul Economiei, pe Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor și pe Cristian Ghinea, ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene. Într-un mesaj pe Facebook, PSD îi critică pe cei trei pentru că nu ar dori să semneze moțiunea, dar se laudă cu asta.

,,Demisia din Guvern, ipocriților! Ce hal de principii trebuie să ai ca userist, ca dimineața să semnezi moțiuni de cenzură la braț cu AUR, la prânz să te lauzi pe FB cu ce lucruri bune faci la guvernare, iar seara să înjuri PSD că vă vrea pe toți plecați! Dați-vă demisia și apoi vorbiți de principii, ipocriților! Nu puteți rămâne și la ciolanul guvernării și în opoziție!”, e mesajul PSD de pe rețeaua de socializare.

În plus, social-democrații vor ca salariul minim brut să crească de la 2.300 la 2.500 lei şi anunţă iniţierea unui proiect pentru compensarea pierderilor IMM-urilor generate de majorarea preţurilor la energie.

Trending