Contactează-ne

Sport

Visul frumos s-a terminat pentru Rapid! Craiova lui Reghe câştigă derby-ul de pe Arena Naţională

Publicat acum

,

Foto: Facebook/FC Rapid 1923

După ce a impresionat pe toată lumea în primele şase etape, Rapid a sperat la un nou rezultat mare şi în derby-ul de pe Arena Naţională cu CS Universitatea Craiova. Iar meciul a început cum nu se poate mai bine pentru giuleşteni. Albu a deschis scorul în minutul 14 în urma unui şut frumos din interiorul careului mare. Finalul primei repriye avea însă să aducă o veste proastă pentru echipa antrenată de Mihai Iosif. Claudiu Belu Iordache a fost eliminat pentru primirea celui de-al doilea cartonaş galben după un fault asupra lui Bancu.

Repriza a doua a însemnat un adevărat asediu la poarta Rapidului. Portarul Horaţiu Moldovan a intervenit în câteva rânduri incredibil la şuturile atacanţilor olteni, iar în două rânduri, la mingile expediate de Bairam şi Nistor, a fost salvat de bară. În cele din urmă, giuleştenii au încasat primul lor gol în Liga 1 în min. 82, atunci când Markovic a reluat în plasă o minge revenită din bară în urma unui şut al lui Câmpanu. Iar în final, cei care aveau să se bucure de victorie au fost oltenii. Elvir Koljic a prins un şut de excepţie de la distanţă, iar Moldovan nu a mai putut interveni.

S-a terminat aşadar Rapid-CS Universitatea Craiova 1-2 (1-0). Giuleştenii se află la primul eşec în acest sezon şi rămân pe locul 2 cu 16 puncte. În urma victoriei din derby-ul disputat pe Arena Naţională, CS Universitatea Craiova este pe locul 5 cu 12 puncte.

Trending