Contactează-ne

Sport

Unirea Slobozia visează la Liga 1

Publicat acum

,

Unirea Slobozia pregătește “dubla” cu Fotbal Comuna Recea pentru menținerea în Liga 2, dar principalul finanțator al echipei, Consiliul Județean Ialomița, pregătește strategia pentru ….Liga 1.

Prezent la unul dintre antrenamentele de săptămâna trecută, cel premergător duelului decisiv, de pe teren propriu, cu CSM Reșița, președintele Consiliului Județean Ialomița Marian Pavel, a declarat:

”Noi, Consiliul Județean Ialomița, ne dorim ca în campionatul viitor Unirea Slobozia să se claseze în prima jumătate a Ligii a doua iar în doi-trei ani să atacăm prima Ligă. Știu că pare un vis dar să ne gândim că din punct de vedere financiar echipa ne costă acum în jurul a 5 milioane lei. Dacă reușim performanța de a intra în prima Ligă efortul financiar suplimentar nu va fi unul deosebit de mare, vor veni bani din drepturile de televiziune.Am avut o echipă din Ialomița în prima ligă, pe Unirea Urziceni, formație care a câștigat campionatul și care a jucat în Champions League, de ce nu am avea o a doua echipă pe prima scenă fotbalistică, pe Unirea Slobozia?”.

Vorbe în vânt sau nu, vom vedea, cert este că Unirea a câștigat la limită cu Reșița și a scăpat de retrogradarea directă, iar acum așteaptă barajul cu Recea.

Unirea Slobozia a avut în acest sezon un buget de aproximativ 3,4 milioane de lei, cu tot cu contribuția clubul.

Președintele CJ a promis pentru sezonul următor un buget de 5 milioane de lei pentru întreg fotbalul din județ.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Matac

    15 mai 2021 at 14:21

    Sa rămână în liga a 2 a si apoi sa viseze

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

Trending