Contactează-ne

Sport

Spor la pedalat! Au început înscrierile pentru Cupa Mării Negre ediția a XII-a

Publicat acum

,

Ediția a XII-a a Cupei Mării Negre pleacă la drum pe 16 aprilie. Prima etapă este programată la Medgidia. Etapa a II-a a concursului concursului organizat de Clubul Judeţean de Ciclism Constanța (fostul Bilal) și Tomis Bike Constanța va avea loc pe 7 mai (Constanța Zona Santa Marina Bay), iar ultima etapă se va disputa pe 4 iunie.

“Pentru ultima etapă vom alege între Techirghiol și Ovidiu. Vom anunța din timp unde va avea loc.Cupa Mării Negre la ciclism a ajuns o bază de selecție foarte importantă pentru ciclismul din județul nostru. În momentul în care CSM Constanța va intra în acțiune, visul nostru este de a creea și o echipă de seniori! Cu siguranță ciclismul nu va lipsi din secțiile noului CSM, pentru că în municipiul nostru sunt foarte mulți practicanți ai acestui sport”, a declarat Victor Bănescu, președintele singurului club profesionist din Constanța, Clubul Judeţean de Ciclism Constanța.

Cei care doresc să se înscrie pentru prima etapă a  Cupei Mării Negre o pot face adresa https://register.42km.ro/events/view?hash=899becbbf3558f9a994dfc7d6689fe26cd192f78

Cupa Mării Negre programează în toamnă ediția a XIII-a, cu prima etapă pe 8 octombrie.

Trending