Contactează-ne

Sport

Proiectul MESAJUL MEU ANTIDROG 2021 a ajuns la final

Publicat acum

,

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, alături de Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog, Inspectoratul de Jandarmi al Județului Constanța și Grupurile Locale de Tineret Constanța, au încheiat astăzi proiectului MESAJUL MEU ANTIDROG 2021.

Proiectul s-a încheiat printr-un turneu de futsal, cu participarea celor 4 instituții, care a avut loc în Sala Sporturilor din Constanța.

Turneul a revenit celor de la Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog.

„Prin activitatea de final, ne dorim să atragem atenția comunității constănțene și nu numai, asupra pericolului rezultat din consumul de factori de risc, inclusiv drogurile, dar și faptul că petrecerea timpului liber alături de prieteni, alături de un anturaj sănătos, poate reprezenta o soluție în vederea rezolvării unei astfel de probleme. Sportul prin valorile lui este cea mai bună alternativa pentru tineri de a-și petrece timpul liber”, a declarat Țuțuianu Marian, consilier tineret DJST Constanța.

Proiectul MESAJUL MEU ANTIDROG , reprezintă o inițiativa a Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog, fiind sprijinită insituțional de către Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, constând în realizarea de ateliere tematice de tip concurs pe diferite domenii de interes pentru tineri – arta vizuală, poezie, narațiune, web design.

Publicitate
Adaugă un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

Trending