Contactează-ne

Actual

Seri pline de emoție la ,,Boemul Neptun”

Publicat acum

,

Ioana Sandu a lansat în acest weekend albumul muzical ,,E povestea mea/Istoria mou, amartia mou” (Casa de discuri „Eurostar”, 2021) într-un loc între pădure și mare, numit „Boemul Neptun”, un complex turistic renumit pe litoralul Mării Negre. A fost o seară plină de emoție, artista menționată având la eveniment și mai mulți invitați.

Foto: Facebook/Boemul Neptun

Cu această ocazie, publicul amator de lectură bună a avut parte de o surpriză. Astfel , Monica Radu a venit în fața asistenței cu romanul Dantele interioare. După cum a recunoscut și autorea, cartea este mai degrabă o introspectie decât un roman autobiografic și se oprește cu precadere la momentele imediate care au urmat după accidentul din urmă cu 20 de ani care i-a schimbat viața Monicăi Radu.

Revenind la evenimentul în sine, putem spune că seara zilei de 7 august a fost una în care poezia s-a îmbinat cu pictura, cu arta fotografică, Ana Maria Halalai fiind aici artistul fotograf. Cât despre locația în sine ,Boemul Neptun” este un spațiu prielnic manifestării artelor în spațiile generoase din gradina culturală. Victoria Duțu, Carmina Căpitanu, Rodica Șerban și DJ Mihai Preda au fost alte personaje care au întreținut atmosfera evenimentului. ,,Dăm timpului culoare, muzică și sens, punem folos în el. Il unim cu al celorlalți… iubim și suntem iubiți”, au fost doar câteva cuvinte care au descris seara de poveste de la ,,Boemul Neptun”

Chiar dacă în august nu mai sunt camere disponibile, vă puteți orienta spre un sejur de neuitat la Boemul Neptun, în septembrie. Oferta de prețuri vă aduce mai aproape de poveste:

cameră standard – 180 de lei

cameră confort plus medie – 200 de lei

cameră VIP – 240 de lei

apartament semidecomandat – 250 de lei

apartament decomandat – 300 de lei

Informații și Rezervări la 0720 099 372

Publicitate
Adaugă un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

Trending