Contactează-ne

Sport

Manifest pentru un stil de viață sănătos

Publicat acum

,

Peste 500 de studenți vor lua startul la Crosul Universitar Ovidius 2022, sâmbătă, 16 aprilie, începând cu ora 11:00. Tinerii își vor testa limitele într-o competiție dedicată lor. Întrecerea sportivă se va desfășura pe promenada stațiunii Mamaia, zona cuprinsă între Radio Constanța și Piațeta Cazino – Mamaia.

Competiția este organizată de Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității „Ovidius” din Constanța, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța.

Evenimentul are drept scop promovarea unui stil de viață sănătos, socializarea și mișcarea în aer liber a cât mai multor studenți.

„După o perioadă de aproximativ doi ani, în care nu s-au putut desfăşura competiţiile sportive la întreaga lor intensitate, revenim în acest an cu un eveniment deja tradiţional al instituţiei noastre, Crosul Universitar Ovidius în care vrem să atragem cât mai mulţi studenţi dornici de socializare şi de mişcare în aer liber, de la toate facultăţile universităţii noastre”, a declarat prof. univ. dr. Ionel Melenco

La final, cei mai buni alergători vor primi premii oferite de sponsorii și partenerii evenimentului.

Publicitate
Adaugă un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

Trending