Contactează-ne

Sport

Fanii giuleşteni iau atitudine! Demiterea politică de la CS Rapid se lasă cu scandal! Altă umilinţă pentru fosta mare sportivă

Publicat acum

,

Fanii clubului Rapid ameninţă cu proteste, având o reacţie dură după ce legenda grupării alb-vişinie, Vali Ionescu Caciureac, a fost demisă politic de fostul ministru al Transporturilor, Cătălin Drulă. Într-un comunicat, suporterii giuleşteni o susţin pe fosta mare atletă şi îi acuză dur pe Drulă şi pe nouf şef al clubului, Costin Zamfir.

,,Alături de Vali Ionescu Caciureac! Cătălin Drulă (îl găsiți în DEX la definiția nimicului) a încercat să umilească și să indepărteze o legendă incomparabilă a clubului Rapid București: Vali Ionescu Caciureac. Costin Zamfir (nimeni de nicăieri) a fost desemnat noul președinte al clubului de cel menționat mai sus.

Vali Caciureac este sinonimul perfmormanței și seriozității în sportul românesc și merită respectată. Și-a dedicat viața culorilor alb-vișinii atât ca sportivă, obținând numeroase premii naționale și internaționale, dar și ca președinte, gestionând corespunzător cele mai dificile momente din istoria sportului giuleștean. Menționăm că în sezonul actual CS Rapid București se aliniază în primele ligi naționale la toate sporturile de echipă unde secțiile sunt active.

Acesta este rezultatul unor proiecte pentru care s-au făcut nenumărate sacrificii și roadele muncii eficiente. Adăugăm aici că deși echipa de fotbal este desprinsă de Clubul Sportiv, doamna Caciureac a fost mereu alături de FC Rapid 1923, fiind împreună cu noi încă din diviziile de amatori până în prezent. A reprezentat cheia unei comunicări și relații excelente între FC Rapid și CS Rapid.

Vali Caciureac înseamnă Rapid și trebuie să RĂMÂNĂ președintele clubului, orice alt scenariu va fi urmat de proteste vehemente și acțiuni menite să îndepărteze slugile impuse de clasa politică. Aici e Rapid!”, anunță Peluza Nord pe Facebook.

Demiterea politică scandaloasă care s-a produs la CS Rapid aduce în prim-plan un alt aspect jenant. Fosta mare sportivă, Vali Ionescu Caciureac, va fi retrogradată vicepreşedinte, susţin sursele impactlocal.ro. Mai exact, legenda rapidistă nu va mai avea putere de decizie la clubul unde a revigorat secţiile sportive timp de patru ani, ci va trebui să vadă cum un personaj complet fără expertiză le face în locul ei!

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending