Contactează-ne

Actual

Crește numărul cazurilor pozitive Covid-19! Nu se respectă regula purtării măștii în spații închise

Publicat acum

,

Foto: Grupul de Comunicare Strategică

233 de cazuri noi de COVID-19 au fost în ultimele 24 de ore, cele mai multe din ultimele două luni. Potrivit raportării oficiale, șase persoane au murit în acest interval. Este vorba de trei bărbați și trei femei, care au prezentat comorbidități.

Una din puținele restricții rămase în vigoare este purtarea măștii în spațiile închise, cum ar fi restaurantele. O regulă puțin respectată de clienți și chiar de către angajați. În București, într-o locație ce aparține unui celebru lanț de restaurante de tipul fast-food, un cetățean străin a stat mai bine de 15 minute pentru a-și comanda de mâncare, vorbind în engleză și ținând în așteptare la rând mai multe persoane dornice să mănânce. El nu a purtat mască încă de la intrarea în restaurant, aflat chiar în centrul Capitalei lângă Cercul Militar Național. Niciun angajat nu i-a atras atenția, chiar dacă era singurul fără mască în interior. Bărbatul din imagini a mers apoi la masă cu cei care îl însoțeau, a mâncat și a plecat.

Până astăzi, 3 august, în țara noastră au fost confirmate 1.083.711 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Din acest total, 1.047.915 pacienți au fost declarați vindecați.

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending