Contactează-ne

Actual

Campanie pe 2 roți pentru atragerea atenției asupra importanței vaccinării

Publicat acum

,

Întreaga comunitate pe 2 roți din județul Constanța, bicicliști, scuteriști și motocicliști, își dau întâlnire, duminică, ora 9.00, la Centru de Vaccinare din cadrul Centrului Expozițional Constanța, unde se va da startul campaniei ÎMPREUNĂ ÎNVINGEM PANDEMIA!

“Prin natura noastră suntem destinați vieții în comunitate, dar în ultima perioada de timp am fost privați de bucuria acestui stil de viata. E momentul comunității pe 2 roți – sa atragă atenția asupra importanței vaccinării, în speranța în care distanțarea socială sa fie necesara doar în trafic.” se arată într-un comunicat de presă postat pe Facebook


În cadrul evenimentului se vor organiza activități de împărțire de pliante și materiale promoționale, iar participanții vor pleca spre toate centrele de vaccinare din județ: bicicliștii se vor deplasa la centrele din municipiul Constanța, scuteriștii vor merge în Năvodari și Cumpăna, iar motocicliștii se vor împărți în funcție de numărul de participanți spre Mangalia, Băneasa, Hârșova și Cernavodă.

Pe toată perioada deplasării se vor respecta regulile legale de deplasare, activitatea dând startul de sezonul moto și având intenția de a atrage atenția celorlalți participanți în trafic la comunitatea pe 2 roți.

Evenimentul este organizat de către Direcția de Sănătate Publica Constanța, Instituția Prefectului Constanța, Asociația Internațională a Polițiștilor – Regiunea 2 Constanța, Dark Knights, Matacabras RC, Vespa Constanța și Tomis Bike Constanța.

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending