Contactează-ne

Actual

Amenzi de peste un milion de lei după controale făcute în Portul Constanța

Publicat acum

,

Foto: Facebook/ Ministerul Transporturilor

Reprezentanţii Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier au făcut în această lună mai multe controale la vehiculele de marfă care merg spre sau dinspre Portul Constanţa. Rezultatul? După ce au fost verificate 575 de vehicule, au fost date amenzi în valoare de peste un milion de lei.

Controalele au început pe 1 august și se vor termina mâine, a anunțat Ministerul Transporturilor pe pagina de Facebook. Ele se desfăşoară 24 de ore din 24, acestea fiind organizate de 16 echipaje ale I.S.C.T.R.

În urma amenzilor date, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a avut o reacție de apreciere la adresa celor care au demarat acțiunea în Portul Constanța. „Asemenea controale sunt esențiale pentru menținerea infrastructurii rutiere într-o stare bună. Mă bucur că Inspectoratul intensifică aceste acțiuni și le extinde, așa cum am cerut de la începutul mandatului meu. Conducerea I.S.C.T.R are toată susținerea mea în acest demers”, a declarat ministrul Transporturilor în mesajul de pe rețeaua de socializare.

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending