Contactează-ne

Politică

Radu Mazăre se vrea din nou primar al Constanței! Vergil Chițac se teme și se ascunde

Publicat acum

,

Foto: stirileprotv.ro

Radu Mazăre și-a anunțat pe Facebook intenția de a candida la Primăria Constanța la alegerile locale care vor avea loc peste trei ani. Fostul edil și-a creat o pagină pe rețeaua de socializare în care arată în exprimare aceeași dezinvoltură pe care o avea atunci când organiza celebrele carnavaluri la malul Mării Negre.

,, Această pagină se adresează constănțenilor adevărați, zecilor de mii de constănțeni care m-au votat și m-au susținut.În schimb, au dat buzna milogii de la rezist altfel, să mă înjure, raporteze, să îmi blocheze promovarea postărilor.Pe această cale vă anunț, că nu-mi bagă nimeni pumnul în gură. Nu mai e mult și adevărul va ieși la iveală”, a scris Mazăre pe rețeaua de socializare. Acesta dorește să revină în politică după ce vreme de 15 ani a fost primarul Constanței iar în ultimii ani a avut probleme cu legea.

În schimb, actualul edil, Vergil Chițac, este absent total în urma acestui anunț făcut de Mazăre, un apropiat al PSD, deci un rival politic al partidului din care face parte primarul de azi al orașului de la malul Mării Negre. Chițac a respins total solicitările impactlocal.ro de a comenta în vreun fel anunțul lui Radu Mazăre de a se întoarce în politică. El preferă să se ascundă prin birourile instituției pe care o conduce, fiind speriat de notorietatea pe care o are încă fostul edil.

Publicitate
1 Comentariu

1 Comentariu

  1. modi

    12 august 2021 at 13:47

    Munte de nesimtire si tupeu! nivelul asta atat de mare presupune ca nu esti sanatos la cap, ca nu traiesti in societatea asta…deci nu e doar un jeg hot si drogat, nu e nici zdravan la cap, papagalul asta travestit!
    de ce sa mai candideti specimen subuman, au mai ramas niste bucatele de spatiu verde intre blocuri, pe care n ai apucat sa le retrocedezi ilegat?? jeg de sub unghii ce esti

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending