Contactează-ne

Actual

Polițiștii pregătesc razii pe litoral pentru a combate consumul de droguri

Publicat acum

,

Polițiștii vor face razii în această vară pe litoral și în marile orașe ca să combată traficul de droguri, potrivit unor decizii luate joi într-o ședință a Ministerului de Afaceri Interne.

„În baza unui plan concret, cu aplicabilitate imediată, vor fi desfășurate acțiuni de prevenire și de combatere a traficului și consumului de droguri la care vor participa efective mărite ale Poliției Române, Agenției Naționale Antidrog, Poliției de Frontieră, Direcției Generale Anticorupție și Jandarmeriei Române.

Acțiunile pe termen scurt sunt concepute cu accent pe zona stațiunilor de pe litoral și marile orașe din țară, inclusiv cluburi, baruri și alte puncte cu risc ridicat de consum de substanțe interzise.

De asemenea, structurile Ministerului Afacerilor Interne vor acorda o atenție sporită evenimentelor cu public numeros programate să se desfășoare în lunile iunie, iulie, august și septembrie, în întreaga țară.

În privința acțiunilor pe termen mediu, domnul Lucian Nicolae Bode a solicitat reevaluarea activităților de culegere a datelor și informațiilor pentru a putea permite luarea unor măsuri mai eficiente în aria de competență și îmbunătățirea gradului de pregătire a personalului pe toate liniile de muncă”, anunță Ministerul de Afaceri Interne.

Sursă: evz.ro

Publicitate
Adaugă un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

Trending