Contactează-ne

Actual

Nu se lasă! Primăria Constanţa vrea să mărească prețul gigacaloriei

Publicat acum

,

Primăria Constanța a mai încercat la finele lunii septembrie să majoreje tariful gigacaloriei, dar proiectul nu a primit votul consilierilor locali.

Acum, primăria Constanța mai bagă o fisă.

Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local programată vineri, 26 noiembrie, se află proiectul de hotărâre privind stabilirea preţului local pentru populaţie al energiei termice de către Societatea Termoficare Constanţa SRL şi a subvenţiei unitare acordate populaţiei pentru perioada 1 noiembrie 2021 – 30 aprilie 2022.

http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/librarie-consiliu-local/proiecte-de-hotarari/proiecte-hotarari–sedinta-26.11.2021/6pre%C8%9B-local-popula%C8%9Bie.pdf?sfvrsn=2

Dacă până pe 31 decembrie 2021 prețul gigacaloriei este de 250 de lei, de la 1 ianuarie 2021 acesta aproape se va dubla, va ajunge la 450 de lei.

La prima încercare de mărire a prețului primarul Constanței, Vergil Chițac, dorea ca prețul să fie de doar 300 de ron: “Am toată înțelegea pentru cetățeni: propunerea mea e ca de la 250 să ducem la 300. Eu mă uit pe cifre când iau decizii, nu sunt emoționat.”, declara acesta.

Publicitate
Adaugă un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

Trending