Contactează-ne

Actual

Nu se lasă! Primăria Constanţa vrea să mărească prețul gigacaloriei

Publicat acum

,

Primăria Constanța a mai încercat la finele lunii septembrie să majoreje tariful gigacaloriei, dar proiectul nu a primit votul consilierilor locali.

Acum, primăria Constanța mai bagă o fisă.

Pe ordinea de zi a şedinţei de Consiliu Local programată vineri, 26 noiembrie, se află proiectul de hotărâre privind stabilirea preţului local pentru populaţie al energiei termice de către Societatea Termoficare Constanţa SRL şi a subvenţiei unitare acordate populaţiei pentru perioada 1 noiembrie 2021 – 30 aprilie 2022.

http://www.primaria-constanta.ro/docs/default-source/librarie-consiliu-local/proiecte-de-hotarari/proiecte-hotarari—sedinta-26.11.2021/6pre%C8%9B-local-popula%C8%9Bie.pdf?sfvrsn=2

Dacă până pe 31 decembrie 2021 prețul gigacaloriei este de 250 de lei, de la 1 ianuarie 2021 acesta aproape se va dubla, va ajunge la 450 de lei.

La prima încercare de mărire a prețului primarul Constanței, Vergil Chițac, dorea ca prețul să fie de doar 300 de ron: “Am toată înțelegea pentru cetățeni: propunerea mea e ca de la 250 să ducem la 300. Eu mă uit pe cifre când iau decizii, nu sunt emoționat.”, declara acesta.

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending