Contactează-ne

Politică

Nicolae Ciucă, mesaj către tineri: „Vă încurajez să vă proiectaţi un viitor în România!”

Publicat acum

,

La data de 2 mai este sărbătorită Ziua Naţională a Tineretului. Marcarea acestei zile a fost instituită prin Legea nr. 425/2004.

Premierul Nicolae Ciucă a transmit un mesaj cu prilejul acestei zile, felicitând noile generaţii pentru civism şi solidaritate.

„Sunteţi o sursă reală de inspiraţie, optimism şi principala resursă a ţării noastre şi a societăţii din care facem cu toţii parte. Vă încurajez să vă proiectaţi un viitor în România şi să vă folosiţi curajul, perseverenţa şi creativitatea pentru a vă atinge aspiraţiile aici, în ţară”, a transmis premierul Nicolae Ciucă.

El a subliniat că tinerii reprezintă prezentul, viitorul şi speranţa ţării noastre. Totodată, le-a mulţumit tinerilor pentru idei, iniţiative şi implicare.

„An European al Tineretului, 2022 ne oferă ocazia de a mobiliza energiile noastre la nivelul întregii Uniuni, care ne dă şansa de a studia, munci şi călători în deplină libertate. Primul lucru pe care îl observ când lucrez cu tinerii este motivaţia puternică de a veni cu soluţii simple şi inovatoare la problemele cu care ne confruntăm cu toţii, fie în societate sau administraţie, fie la locul de muncă sau în diverse situaţii de viaţă”, a adăugat premierul.

Publicitate
Adaugă un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

Trending