Contactează-ne

Actual

Ministerul Dezvoltării anunță repartizarea celor 7,5 miliarde de lei din Programul ”Anghel Saligny” pentru rețelele de distribuție a gazelor naturale

Publicat acum

,

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, a anunţat, miercuri, repartizarea celor 7,5 miliarde de lei din Programul „Anghel Saligny” pentru reţelele de distribuţie a gazelor naturale.

„Au fost finalizate repartizările pe judeţe ale fondurilor disponibile prin Programul naţional de investiţii „Anghel Saligny” pentru investiţii în realizarea, extinderea şi modernizarea infrastructurii de distribuţie a gazelor naturale”, a precizat Cseke Attila, potrivit unui comunicat de presă.

Potrivit ministrului, 70% dintre localităţile din România nu sunt racordate la reţeaua de distribuţie a gazelor naturale.

Județele din România cu cea mai mare pondere de UAT-uri fără acces la distribuție gaze naturale sunt Caraș Severin, Dolj, Mehedinți, Olt, Suceava, Teleorman, Tulcea, Vaslui, Vrancea și Vâlcea, toate cu o pondere de peste 80%!!

Lista proiectelor, precum şi un exemplu de calcul pentru a explica criteriile de selectare pot fi consultate pe site-ul MDLPA.

Sursă foto: financialintelligence.ro

Trending