Contactează-ne

Actual

MILIONARI ÎN UNIFORMĂ. Averile polițiștilor de Frontieră: case pe litoral, vile, ferme și spații comerciale

Publicat acum

,

O anchetă care vizează proprietățile subofițerilor și ofițerilor care lucrează pe raza Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Iași, care cuprinde județele Botoșani, Iași, Vaslui și Galați, a fost publicată în Reporter Iași.

Apartamente la Mamaia introduse în circuitul turistic, dar pe numele tatălui. O garsonieră donată de o mătușă. Cea mai populară carmangerie din Galați, pe numele mamei. O fermă cu 40 de vaci în nordul țării, la Rădăuți Prut, a soției.

Vilă de sute de metri pătrați ridicată la Darabani cu munca subordonaților. În Iași, două apartamente lipite, într-un bloc construit recent, trecute pe numele fostei soții.

Vilă de 150 mp, într-o suburbie a Botoșaniului, cumpărată de la mama.

Acestea sunt doar câteva dintre proprietățile subofițerilor și ofițerilor care lucrează pe raza Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Iași, care cuprinde județele Botoșani, Iași, Vaslui și Galați, scries ursa citată!

Întreg reportajul aici https://www.reporteris.ro/component/k2/item/113538-milionari-%C3%AEn-uniform%C4%83-averile-poli%C8%9Bi%C8%99tilor-de-frontier%C4%83-case-pe-litoral,-vile,-ferme-%C8%99i-spa%C8%9Bii-comerciale-ep-1.html

Publicitate
Adaugă un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

Trending