Contactează-ne

Sport

Jucătorii nevaccinați nu vor avea acces la unul dintre cele mai mari turnee de tenis din lume

Publicat acum

,

Australian Open ar putea fi primul turneu de tenis din lume care să interzică participarea jucătorilor nevaccinați.

Australian Open 2022 este programat între 17 și 30 ianuarie la Melbourne, în statul australian Victoria.

“Nu cred că un jucător de tenis nevaccinat va obține viză de intrare în țară.”, a declarat premierul statului Victoria, Andrew Andrews.

Luni, deținătorul titlului de la Australian Open și numărul unu mondial, Novak Djokovic, a refuzat să dezvăluie dacă este vaccinat sau nu și a declarat că nu știe dacă va veni să își apere titlul.

Novak Djokovic a triumfat în Australia de 9 ori.

“Vaccinarea este un act medical privat, iar întrebarea mi se pare inoportună.” a spus Novak într-un interviu pentru ziarul sârbesc Blic.

“Virusului nu-i pasă pe ce loc ești în clasamentul mondial sau dacă ești câștigător de Grand Slam. Este irelevant. Trebuie să fii vaccinat pentru ca tu să fii în siguranță, dar și cei cu care intri în contact.” a fost replica lui Andrew Andrews.

Premierul australian Scotto Morrison a anunțat săptămâna trecută că de la 1 noiembrie se vor relua călătoriile internaționale către și dinspre Australia, dar doar pentru cetățenii australieni și rezidenții permanenți și a subliniat că “pentru alți deținători de vize nu s-a luat încă nicio decizie.”

Sursă foto: techadvisor.com

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending