Contactează-ne

Sport

De râsul curcilor! Echipa AHC Călărași 2014 nu va evolua în sezonul 2021/2022 al Divizie A1 la handbal masculin pentru că a fost înregistrată cu un nume greșit

Publicat acum

,

Acum nici cinci ani, Călărașiul visa la podiumul Ligii Naționale de handbal masculin. Timpul a trecut, iar managementul prost a dus la falimentul acelui club pe veche rețetă românescă.  Pentru a nu plăti datoriile imense către jucători și terți clubul a fost băgat în faliment și a fost creat unul nou.

Până aici toate bune și frumoase. Doar că AHC Călărași 2014 (practic din denumire a dispărut doar Dunărea) nu va evolua în sezonul 2021/2022 al Diviziei A1 la handbal masculin.

Motivul este unul aproape ireal.

Un fucționar public din Primăria Călărași a înregistrat clubul cu un nume greșit și astfel Certificatul de Identitate Sportivă nu a putut fi emis la timp.

Într-un interviu pentru Atitudinea din Călărași, consilierul local Carmen Filimon însărcinată de primărie să descurce ițele încurcate ale înființări unui club, vorbește cu calm de greșeală care lasă Călărașiul fără handbal cel puțin un an, fără a menționa numele funcționarului și numele greșit ales de acesta.

Interviul poate fi urmărit aici – https://www.youtube.com/watch?v=H7ZAPET1nWQ

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending