Contactează-ne

Economie

ANAF lansează un chat pentru contribuabili

Publicat acum

,

ANAF va lansa CHAT, un nou serviciu pentru contribuabilii care folosesc portalul Fiscului. Cu ajutorul acestuia, oamenii vor putea primi ajutor pentru a folosi serviciile disponibile pe portalul instituției.

” Agenția Națională de Administrare Fiscală lansează CHAT, un nou serviciu electronic disponibil pe www.anaf.ro, începând cu data de 22.11.2021. Acest serviciu se află în fază de testare până la sfârșitul anului și poate fi accesat la următorul link:

https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/contact/call_center

Prin intermediul serviciului de CHAT contribuabilii pot beneficia de vederea accesării serviciilor disponibile pe portalul instituțional.

În situația în care contribuabilii doresc alte informații decât cele cu privire la serviciile disponibile pe portalul ANAF, aceștia sunt rugați să apeleze la celelalte modalități de acordare a asistenței. cum ar fi CALL CENTER ANAF.

Viziunea Agenției Naționale de Administrare Fiscală este aceea de a deveni o ție inovatoare și eficientă, capabilă să răspundă provocărilor mediului extern, care să ofere servicii noi și adaptate diferitelor categorii de contribuabili care să faciliteze conformarea fiscală voluntară.” se arată într-un comunicat ANAF.

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending