Contactează-ne

Actual

Alertă meteo de ninsori și viscol în Dobrogea

Publicat acum

,

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ninsori și viscol în Dobrogea. Alerta intră în vigoare în această seară și este valabilă până joi la ora 14.00.

Din prima parte a nopții de 15/16 decembrie și până în data de 16 decembrie, ora 13:00, vor fi precipitații sub toate formele (ploi, lapovițe, ninsori) în regiunea Dobrogei. Pe parcursul nopții de 15/16 decembrie și în prima parte a zilei de 16 decembrie vor predomina lapovițele, ninsorile și sunt șanse să se depună strat de zăpadă în Dobrogea. Cantitățile de apă vor atinge și depăși 3…7 l/mp pe arii extinse în Dobrogea și punctiform peste 7…15 l/mp în sudul, nord-estul și estul Dobrogei. În Munții Măcinului, județul Tulcea (nord-vestul Dobrogei) vor predomina lapovițele, ninsorile și se va depune strat de zăpadă…

În extremitățile de est și sud-est ale Munteniei vor fi ploi și lapovițe, începând cu dimineața zilei de mâine, 16 decembrie. Precipitațiile, mai ales ploi, vor continua în vestul, sud-vestul Dobrogei, extremitatea de est a Munteniei și pe parcursul după-amiezii de mâine.

Sursă foto: digi24.ro

Publicitate
Adaugă un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

Trending