Contactează-ne

Actual

Video: incendiu de proporții în Constanța, pe bulevardul Mamaia. O persoană decedată.

Publicat acum

,

Sursa foto:g4media.ro

În această dimineață, în jurul orei 9, pe bulevardul Mamaia din Constanța, în zona Spitalului Militar, s-a produs un incendiu într-o clădire de locuințe. Proprietara apartamentului a decedat după ce s-ar fi aruncat de la etajul 6 pentru a fugi din calea flăcărilor. Avea 57 de ani.

Reprezentanții Ambulanței au anunțat că a fost declarat decesul acesteia, potrivit Mediafax. Primele informații arată că femeia a sărit de la etaj încercând să scape de flăcări.

Conform pompierilor, în apartament se afla femeia, alături de soțul acesteia. „Echipa de intervenție a urcat pe casa scării la apartament și a deschis ușa pentru a elibera apartamentul de persoane. Până să ajungă echipa la etaj, femeia ar fi sărit, într-un moment de panică, de la geam. Din apartament a fost scos soțul femeii”, a spus Cristian Amarandei, șeful ISU.

Alte cinci persoane s-ar fi intoxicat cu fumul degajat.

ISU Dobrogea a informat că, în jurul orei 09:23, un apartament din centrul Municipiului Constanța a luat foc. Apartamentul este într-un bloc cu 7 etaje situat în apropierea bulevardului Mamaia și în apropierea Spitalului Militar.

Locuința a ars generalizat cu flacără deschisă și degajare mare de fum. Iar la fața locului au intervenit pompierii și ambulanța.

Cristian Mihai Amarandei, inspectorul șef de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” Constanța, a punctat că intervenția de pe bulevardul Mamaia, la incendiul produs la un apartament a fost conform protocolului.

Nu este prima tragedie prin care trece familia de la începutul anului. Fiul acestora ar fi murit în luna ianuarie. „Din câte am înțeles, într-o cameră, femeia aprindea lumânări după ce fiul a murit acum cel mult o lună de zile”, a adăugat Amarandei, care a punctat că ar putea fi aceasta cauza incendiului.

Femeia de 57 de ani a sărit de la etajul al șaselea al imobilului, iar medicii au aplicat protocolul de resuscitare. Din nefericire, a fost declarat decesul acesteia.

SURSA: youtube

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending