Contactează-ne

Actual

Un bărbat a amenințat cu pistolul o femeie chiar în Constanța! Vezi ce s-a întâmplat

Publicat acum

,

Un bărbat este cercetat de poliţiştii constănţeni după ce a folosit un pistol pentru a determina o femeie care lucra într-un bar din Corbu să plece cu el. Bărbatul a îndreptat arma către clienţii localului respectiv.

Potrivit unui comunicat al IPJ Constanţa, preluat de news.ro, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Rurală Cogealac au fost sesizaţi pe data de 3 septembrie, prin apel 112, de către o femeie, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la locul de muncă, într-un bar din comuna Corbu, un bărbat s-a prezentat în local şi ar fi încercat să o ia de acolo, folosind un pistol. Femeia a spus că nu îl cunoaște pe bărbat.

,,Din cercetări a reieşit faptul că bărbatul în cauză s-ar fi prezentat în localul respectiv de mai multe ori, aducându-i diverse cadouri femeii, iar în cursul zilei de ieri ar fi încercat să o determine să îşi părăsească locul de muncă pentru a pleca cu el, folosind un pistol pe care l-ar fi îndreptat către persoanele prezente. În momentul în care a fost abordat de către administratorul societăţii comerciale, acesta a părăsit localul”, se arată în comunicat.

În urma investigaţiilor, poliţiştii l-au identificat pe bărbatul respectiv, de 32 de ani, iar în interiorul autoturismului său a fost găsit un pistol de tip air-sof.

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending