Contactează-ne

Actual

Trofee, cupe și medalii pentru orice competiție pe trofez-shop.ro

Publicat acum

,

Orice eveniment, de obicei, este conceput și organizat din nevoia de a marca un moment special și de a crea relații. Unele evenimente sunt de amploare mai mare și se adresează unui număr mare de spectatori sau participanți, iar altele consolidează relațiile dintre o organizație și o anumită categorie de public, sau aduce o organizație în centrul atenției. 

În continuare te vom ajuta să identifici trofeele potrivite pe care le poți oferi în cadrul evenimentului tău, astfel încât să-l faci cu adevarat special și memorabil pentru participanți.

Trofee sportive pentru evenimente

Prin eveniment sportiv de obicei se înțelege ideea de competiție sau concurs. Cele mici, locale organizate între cluburile sportive sau chiar între școli și licee au o miză mică, aproape simbolică, dar exista și competiții de amploare mai mare, ce au ca premiu sume mari de bani sau alte beneficii.

Dar un lucru este cert. Indiferent de dimensiunea concursului, câștigătorul trebuie să primească un trofeu sau o medalie care să-i valideze câștigul.

Poți alege din gama larga de cupe și trofee simple sau personalizate de la Trofeez pentru campionii tăi. 

Trofee pentru congrese, conferințe și workshop-uri

Nu există domeniu pe lumea asta care să nu desfășoare anumite congrese, conferințe sau workshop-uri. Sunt cele mai practice metode a aduce la un loc mai multi specialiști ai domeniului, speakeri și lideri de opinie. Se fac dezbateri, bilanțuri, se prezintă ultimile descoperiri și noutăți în domeniu. De obicei, în cadrul acestor evenimente se fac și lansări de produs, de acordă premii de excelență. 

Cum poți premia excelența dacă organizezi astfel de evenimente? Acordând diplome de excelență sau medalii – dacă este un eveniment sobru, științific sau academic, sau trofee personalizate – dacă este un eveniment mai puțin formal sau chiar artistic.

Trofee pentru evenimente culturale

Când spunem evenimente culturale ne referim cel mai des la

  • Festivaluri de teatru, film, literatura, muzica
  • Expoziții
  • Artă și cultură urbană

Evenimentele culturale în sine au menirea de a sărbători un anumit aspect, de a reuni publicul cu scriitorii sau actorii preferați de pilda, sau de a-i omagia. 

Astfel de festivaluri sunt prilejul perfect de a organiza diverse concursuri și de a premia invitații cu un trofeu personalizat din sticlă sau cu o diplomă de onoare. De exemplu, în cazul unui festival de literatura poți premia scriitorii debutanți sau scriitorii ajunși la apogeul carierei. În cadrul unui festival de teatru poți premia actorii în funcție de o serie de categorii, cu trofee personalizate cu un mesaj special.

Trofee pentru evenimente Corporate

Evenimentele corporate reprezinta o modalitate excelentă de a stabili relații de lungă durată cu partenerii tăi de afaceri dar și cu clienții, de a încuraja comunicarea și unitatea în cadrul echipei de lucru și de a acorda meritele de excelență pentru angajații care au contribuit într-un fel sau altul la dezvoltarea acesteia.

Indiferent că vorbim de o organizație mică sau mare, este important ca aceasta să fie prezentă în mijlocul oamenilor și să depășească granițele de comunicare doar prin social media sau email. Cu alte cuvinte, un astfel de eveniment aduce oamenii mai aproape în viața de zi cu zi. 

De exemplu, fiecare companie poate organiza petreceri aniversare sau pentru a sărbători anumite realizări. Cu ocazia acestor evenimente poți mulțumi team-liderilor și managerilor pentru devotamentul lor și pentru contribuțiile aduse la dezvoltarea companiei. O modalitatea bună de a face asta este trofeul prieteniei.

Dacă printre angajați se numără și cei care se pregătesc de pensionare sau care, după o lungă cariera sunt nevoiți să se retragă din anumite motive, poți organiza diferite mici evenimente în cadrul companiei pentru a le mulțumi pentru întreaga lor activitate și pentru a le acorda o diplomă de excelență sau figurina intelepciunii.

O serie de evenimente aparte sunt conferințele anuale de vânzări, care premiază atât energia cât și competitivitatea. Dacă și tu organizezi astfel de conferințe, pentru a premia realizările echipei tale, poți alege și o cupă inscripționată cu un mesaj personalizat, pe lângă bonusul în bani sau alt cadou. O astfel de cupa motivează echipa în continuare și, desigur, marchează acel moment de succes.

Indiferent de ce fel de eveniment organizezi, noi avem o cupă pentru tine!

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending