Contactează-ne

Actual

Trafic infernal la orice oră pe litoral! Se circulă cu 20 de km/oră

Publicat acum

,

Litoralul românesc este plin de turiști acum august, luna de vârf a sezonului. Cu greu găsești cazare pentru un concediu planificat pe repede înainte, însă cea mai mare problemă o reprezintă să ajungi la mare. Astăzi, încă de la primele ore ale dimineții, era un adevărat furnicar pe sensul de mers Agigea-Mangalia. În schimb, efectivele polițiștilor din intersecții sunt puține și nu fac față afluenței traficului.

,,Se circulă în condiții de aglomerație, în coloană, pe DN 39 între Agigea și Eforie Nord, pe sensul către Mangalia. În aceleași condiții se circulă pe sensul opus, între stațiunile Eforie Sud și Eforie Nord, fără alte probleme de fluență pe celelelate drumuri naționale din județ. Nu sunt semnalate accidente care să impună restricții de trafic. Viteza medie pentru zonele indicate este de 20-30 km/h”, ne-a declarat în exclusivitate Ramona Tudor, de la Centrul Infotrafic al IGPR.

Spre exemplu, un drum de 33 de kilometri, cât este între Agigea și Mangalia, se parcurge în 50 de minute. Și asta dacă apelezi la Waze, care te ajută cu o rută cât de cât accesibilă. Dar cum pe litoral vin o grămadă de oameni care nu sunt prieteni cu internetul, distanța amintită se parcurge și în aprope o oră și jumătate!

Ca să facă haz de necaz când sunt în trafic și au nervii puși serios la încercare, localnicii pun mesaje amuzante pe mașini, așa cum se observă în imaginea de mai jos.

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending