Contactează-ne

Sport

Țăndărei Cup, un real succes!

Publicat acum

,

În weekend orașul Țăndărei (județul Ialomița) a fost capitala fotbalului juvenil din zona Munteniei.16 echipe, la 2 categorii de vârstă (2010 Și 2012), s-au întrecut la cea de a treia ediție a Țăndărei Cup.

Competiția a fost dominată de echipele din județul Constanța.

La categoria 2010 s-a impus Kinder Constanța, care a dispus în finală de Sparta Techirghiol cu 4 la 1. Podiumul a fost completat de Junior Țăndărei.

La categoria 2012 a câștigat Voința Valu lui Traian, care în finală a depășit Viitorul Ialomița cu 8 la 3. Pe locul 3 s-a situat Luceafărul Brăila.

“A fost un adevărat maraton fotbalistic. Felicităm toate echipele și toți participanți. Anul acesta vom mai organiza cel puțin o competiție.”, a spus la final Cornel Dinu, președintele clubului organizator, Junior Țăndărei.

“În numele Consiliului Local Țăndărei felicităm organizatorii turneului pentru inițiativă. Încurajăm și susținem orice inițiativă de acest gen. Considerăm că astfel de competiții adus plus valoare dezvoltării educative a copiilor.”, a declarat primarul orașului Țăndărei, Cristian Roman, care a fost prezent la eveniment.

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending