Contactează-ne

Sport

Sportul nu reprezintă o prioritate pentru Consiliul Județean Constanța

Publicat acum

,

Consiliul Județean Constanța a publicat proiectul de buget pentru anul 2021 (el poate fi consultat aici http://www.cjc.ro/dyn_doc/anunturi/consultare-dezbatere_publica/2021/7-Proiect_65.pdf).

Sportul a primit pentru anul acesta imensa sumă de 1.000.000 lei, practic 200.000 de euro și ceva mărunțiș.

Și estimările de buget pentru 2022, 2023 și 2024 sunt la fel de “generoase” cu sportul constănțean.

Suma alocată de Consiliul Județean Constanța pentru 4 ani de zile NU atinge 1 milion de euro.Prin acești bani Consiliul Județean urmează să sprijine sportul la nivel județean.

Un calcul simplu (județul Constanța are 630.000 de locuitori) ne spune că CJ va aloca în 2021 pentru sport “imensa” sumă de 3 euro per cap de locuitor!!

Bugetul va fi înscris pe ordinea de zi a ședinței ordinare din luna aprilie, iar între timp a fost trimis la Comisia de Buget Finanțe și la Comisia pentru Investiții, Patrimoniu, Infrastructură și Urbanism, în vederea examinării, formulării de amendamente în scris, după caz, precum și întocmirii avizului cu privire la adoptarea sau, după caz, respingerea proiectului.

Principalul ambasador al județului Constanța în ultimii 30 de ani este luat în derâdere de Consiliul Județean, care acordă o sumă ridicolă unui sector pe care, în declarații, îl numește prioritar.

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending