Contactează-ne

Social

Protest împotriva lui Florin Cîțu în Piața Victoriei! Premierul, comparat cu Liviu Dragnea

Publicat acum

,

Foto: dw.com

Comunitatea Coruptia Ucide organizează sâmbătă un protest în Piața Victoriei din Capitală, nemulțuimirile vizându-l pe premierul Florin Cîțu. Despre organizatorul manifestației vă reamintim că a apărut în prim-plan după tragedia din Clubul Colectiv și s-a făcut cunoscut în perioada 2017-2019 prin protestele anti-PSD.

Foto: Facebook/Corupția ucide

Evenimentul creat pe Facebook pentru manifestația din București se intitulează ,,Apărăm Justiția, Cîțu demisia!” și este ilustrat cu o poză trucată. În fotografie, imaginea lui Florin Cîțu este asociată cu cea a lui Liviu Dragnea.

Actorul Marius Manole a îndemnat și el lumea să iasă în stradă în această seară printr-un mesaj făcut public tot pe rețeaua de socializare. ,,Poate ar trebui să vizitam din nou Piața Victoriei, că nu am mai fost de mult. Poate că acestui domn Câțu, acest Drqgnea din PNL, ar trebui să i se dea o lecție. Mâine seară (n.r-azi) pe la un 19.00 bem un prosecco. Care vine?”, a scris ieri Marius Manole pe Facebook, după care a revenit astăzi cu un mesaj scurt: ,,În seara asta în Piața Victoriei, da?”.

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending