Contactează-ne

Actual

Primarul din Mangalia, reacție exclusivă pe concedierile masive de la Damen! ,,Îi susțin cum i-am susținut și anul trecut”

Publicat acum

,

POD N'GO
POD N'GO
Primarul din Mangalia, reacție exclusivă pe concedierile masive de la Damen! ,,Îi susțin cum i-am susținut și anul trecut"
/

Foto: captura Youtube/Focus Press

Protestul celor aproximativ 500 de angajați de la Damen Mangalia a avut loc ieri în oraș, însă primarul nu are cu ce să-i ajute. În exclusivitate pentru impactlocal.ro, Cristian Radu a declarat că nu știe ce s-a întâmplat la protestul de ieri, pentru care și-a dat avizul să fie organizat.

Edilul a vorbit și despre declarațiile cu totul diferite date de el în urmă cu un an, când alături de premierul de atunci, Ludovic Orban, și ministrul de atunci al Economiei, Virgil Popescu, spunea că nu vor fi concedieri la Damen. Acum situația s-a schimbat, mai ales la numărul de angajați ,,Îi susțin, sunt locuitori ai Mangaliei. Mai mult decât atât nu pot face, pentru că este vorba despre statul român și de o companie privată”, ne-a declarat primarul Mangaliei, Cristian Radu.

Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, nu a răspuns apelurilor noastre pentru a afla poziția sa în legătură cu cei peste 200 de oameni concediați de la Damen Mangalia.

Trending