Contactează-ne

Sport

Președintele Farului, Gică Popescu, a urat succes naționalei și s-a văzut! România a câștigat în Islanda

Publicat acum

,

Foto: frf.ro

Islanda-România s-a terminat 0-2, tricolorii reușind să puncteze pe tabelă prin Dennis Man și Nicușor Stanciu în repriza a doua. Cele trei puncte plasează naționala lui Mirel Rădoi pe locul 4 în grupa de calificare pentru CM 2022, cu 6 puncte acumulate. ,,Mă bucur mai ales pentru jucători și ca să fiu sincer până la capăt mă bucur și pentru mine pentru această revanșă, chiar dacă sunt competiții diferite. (…) Mă bucur pentru că din ceea ce a fost negativ pentru noi nu am primit gol”, a spus, la conferința de presă, selecționerul Mirel Rădoi, în timp ce Dragoș Nedelcu a dezvăluit faptul că a aflat abia cu o oră și jumătate înaintea începerii partidei că va juca titular.

,,Să nu cădem într-o capcană în care să putem să ne facem de râs contra echipei din Liechtenstein”, a sunat avertismentul lui Rădoi, în interviul dat pentru postul de televiziune care a transmis meciul, în perspectiva următoarei partide oficiale pe care România o va juca pe 5 septembrie pe Arena Națională.

Înaintea partidei, președintele Farului Constanța, Gică Popescu, a ținut să transmită un mesaj pentru tricolori prin intermediul rețelei de socializare Facebook, mai ales că pentru acesta meciul cu Islanda era una specială. ,,(…) echipa națională joacă împotriva Islandei primul meci din seria de trei pe care le va disputa în această lună. Îmi amintesc de un joc pe care l-am disputat la Reykjavik, pe 9 octombrie 1996, în preliminariile pentru Coupe du Monde 1998. Am învins atunci Islanda cu 4-0, iar eu mi-am făcut cadou un gol chiar de ziua mea. Împlineam 29 de ani și eram căpitanul Barcelonei. În acele vremuri, cu adversarii facili ne puneam o singură întrebare: scorul. Sigur, Islanda nu mai e un adversar facil, dimpotrivă. Cu toate problemele pe care le au azi, cred că vom întâlni un adversar care se va mobiliza în stilul propriu. Am încredere în jucătorii noștri, cărora le urez succes în realizarea unui obiectiv deloc ușor, calificarea la Campionatul Mondial din Qatar. O competiție la care nu am mai fost prezenți chiar de la acea ediție din Franța. Hai, România”, a scris Popescu pe Facebook. Încurajarea venită din partea fostului internațional a dus la ceva bun de această dată, ținând cont de rezultatul final al partidei.

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending