Contactează-ne

Social

O ambulanță din Ploiești a loc foc! Vezi ce s-a întâmplat

Publicat acum

,

Foto: prahova-news.ro

Surpriză neplăcută în această după-amiază la Ploiești, la sediul central al Serviciului Județean de Ambulanță Prahova! O ambulanță a luat foc din senin, iar toată aparatura medicală din dotare a fost distrusă. Din fericire, ambulanța nu se afla în misiune și nimeni nu a fost rănit.

,,La ora 13:52, în incinta sediului central din Ploieşti a avut loc un incendiu în interiorul celulei sanitare a unei ambulanţe aparţinând SAJ Prahova. (…) Până la sosirea echipajelor ISU Prahova, angajaţii SAJ Prahova au participat la localizarea şi stingerea incendiului. În urma incediului nu s-au înregistrat victime, dar celula sanitară, aparatura medicală din dotare au fost avariate în totalitate”, au fost datele oferite de George Duţă, purtător de cuvânt SAJ Prahova, potrivit Agerpres.

Ambulanța era o autospecială de tip B2 (cu asistent medical şi ambulanţier), fiind fabricată în 2007. Posibila cauză a incediului este un scurtcircuit la instalația electrică a ambulanței. Pentru stabilirea exactă a cauzelor incendiului conducerea SAJ Prahova a deschis o anchetă internă.

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending