Contactează-ne

Educație

Mari Universități din Europa îşi vor prezenta oferta educaţională în Constanța

Publicat acum

,

Universităţi din Europa îşi vor prezenta oferta educaţională în prima jumătate a lunii iunie în cadrul World Education Fair, care va fi organizat în Constanţa, Galaţi, Bucureşti, Timişoara şi Iaşi, informează un comunicat de presă remis de IntergralEdu.

Primul târg are loc pe 10 iunie, la Constanţa.

Potrivit sursei citate, la târgul World Education Fair (WEF) vor fi prezente universităţi importante din Olanda, în contextul în care taxele universitare oficiale din această ţară au fost reduse la un sfert, 542 de euro, pentru primul an – studii de licenţă.

Vor fi prezentate la târg universităţi europene din domeniul ospitalităţii, precum Ecole hoteliere de Lausanne, HTMi Hotel and Tourism Management Institute, HotelSchool the Hague, American Hotel Academy şi Swiss Education Group.

La eveniment vor fi prezenţi experţii educaţionali care vor ajuta cu toate informaţiile de care au nevoie tinerii din România, inclusiv despre universităţi care nu sunt prezente.

De asemenea, la târgul educaţional WEF vor fi reprezentate licee de top din Marea Britanie şi Elveţia, precum şi instituţii care organizează tabere educaţionale.

Potrivit surse citate, tinerii pot participa vara aceasta, în condiţii de „siguranţă”, la tabere recreative şi academice, individuale sau de grup, în destinaţii precum: Elveţia, Italia, Germania, Spania, Austria şi Malta.

Totodată, în această vară, se organizează tabere inclusiv în Marea Britanie iar „elevii români împreună cu alţi cursanţi proveniţi din ţările incluse pe „amber list” se pot bucura de un program activ pe durata celor 5 zile de izolare”. 

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending