Contactează-ne

Politică

Ludovic Orban acuză PSD de amânare la moțiune! Vezi ce spune liderul PNL

Publicat acum

,

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, critică dur poziţionarea PSD în şedinţa Birourilor permanente reunite cu privire la amânarea dezbaterii moţiunii de cenzură. Orban neagă faptul că există o înțelegere a sa cu social-democrații.

,,În calitate de preşedinte al PNL, nu voi accepta niciodată nicio înţelegere – nici pe faţă, nici pe sub masă – cu PSD. Cariera mea de 31 de ani îmi arată foarte limpede că, dacă eşti consecvent în susţinerea ideilor, valorilor liberale, nu poţi să faci compromis cu un partid care este cauza subdezvoltării României, care a ţinut România pe loc, care ne-a făcut praf imaginea în plan internaţional, care a făcut un rău imens României. (…) Nu vreau să cred că poziţionarea de astăzi a PSD este dictată de discuţii care au avut loc între colegii mei şi PSD. Nu vreau să cred acest lucru”, a declarat Ludovic Orban, potrivit Agerpres.

Liderul liberalilor mai acuză PSD că această formațiune politică nu reacționează ca un partid de Opoziție. ,,Cert este însă că poziţionarea PSD, cu atât mai mult cu cât ei bat toba că depun moţiune de cenzură, dau nişte declaraţii înfiorătoare despre guvernarea de coaliţie, practic ei, PSD-ul, care spun că sunt partid de opoziţie şi că cel mai mare rău pentru România este această coaliţie şi Guvernul Cîţu, ei amână dezbaterea pe moţiunea de cenzură. Este de Kafka”, a mai spus liderul PNL.

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending