Contactează-ne

Cultură

Iubitorii de muzică bună sunt așteptați în acest weekend la Galați

Publicat acum

,

Un număr de zece trupe de profil vor concerta în perioada 24-26 septembrie la cea de-a şaptea ediţie a Danube Jazz & Blues Festival organizată la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” din Galaţi.

vineri, în prima zi a festivalului, de la ora 19.30, vor intra pe scenă trupele The Groovy Bastards, Django Sound Quartet, Ana Maria & Bogdan Munteanu şi Rareş Totu’s Midnight Express feat Dean Brown.

În a doua seară, sâmbătă, tot de la ora 19.30, vor concerta The Voodoo Child, Othello Trio şi Elena Gatcin Trio.

Ultimele trupe, care încheie, duminică, festivalul sunt Bluemans, Irina Popa & Pandemica Band şi Stones Free.

„Zece trupe pentru care jazz-ul şi blues-ul au fost dintotdeauna o pasiune, se vor uni la cel mai important festival de jazz şi blues de la Dunăre, hotărâte să prezinte un repertoriu cât mai inspirat. Ai ocazia să porneşti într-o călătorie muzicală de excepţie! Danube Jazz & Blues Festival – 7.0 este un eveniment deschis tuturor proiectelor care au la bază jazz-ul şi blues-ul sau care sunt create sub influenţa acestui gen foarte popular. Toamna începe pe acorduri de jazz & blues!”, informează organizatorii.

Preţul întreg al unui bilet este de 32,4 lei pe zi, iar preţul redus pentru elevi, studenţi şi pensionari este de 21,6 lei pe zi. Pentru cei care doresc să îşi achiziţioneze abonamente, acestea costă 64,8 lei pentru toate cele trei zile de festival.

Publicitate
Adaugă un comentariu

You must be logged in to post a comment Login

Lasă un comentariu

Trending