Contactează-ne

Actual

Iohannis a semnat cererea de revocare din funcție a ministrului Stelian Ion! Ludovic Orban îl atacă pe premierul Cîțu

Publicat acum

,

Foto: mediafax.ro

Continuă criza din Guvernul condus de Florin Cîțu. Astăzi, președintele Klaus Iohannis a semnat cererea de revocare din funcție a ministrului Justiției, Stelian Ion, după ce aseară, la o declarație de presă susținută la Palatul Cotroceni, a refuzat să comenteze în mod direct conflictul creat între PNL și USR PLUS. Mai mult decât atât, sunt șanse mari ca USR-iștii să se alieze cu PSD în privința semnării moțiunii de cenzură pentru ca actualul Executiv de la Palatul Victoria să pice.

Ludovic Orban nu ratează ocazia a a-l ataca dur pe Florin Cîțu, pe care îl acuză că a primit decizia de revocare din funcție a ministrului Justiției cu doar două minute înainte ca aceasta să devină o informație publică. Mai mult decât atât, Orban a refuzat să participe astăzi la o ședință convocată de Cîțu cu liderii din PNL. ,,Nu cred că este bine să se ia decizii la cald, așa cum a fost decizia de azi-noapte care a fost practic catalizată de propunerea de revocare a unui ministru. (…) Am primit un sms la 21:28, adică cu două minute înainte de declarații și când vă spun, vă spun că așa este. Sigur că premierul susține că m-a sunat, nu am primit niciun  apel de la Florin Cîțu”, a declarat Ludovic Orban.

În tot acest timp, premierul pare interesat mai mult de fotbal, ținând cont că astăzi este meciul Islanda-România. Florin Cîțu a postat pe Facebook un mesaj controversat. ,,Succes, România! Astăzi câștigăm big time!”, a scris premierul pe rețeaua de socializare.

Trending