Contactează-ne

Sănătate

Începe vaccinarea marilor agenți economici și în județul Constanța

Publicat acum

,

Mâine, 28 aprilie, debutează și în județul Constanța vaccinarea marilor agenților economici.


Prima oprire a echipei mobile de vaccinare va fi la Șantierul Naval Damen Mangalia, unde se vor imuniza pentru început 43 de persoane.

Imunizarea se va face cu serul Pfizer.

Șantierul Naval Damen are în jur de 2000 de angajați, dar o bună parte dintre aceștia deja s-au vaccinat cu cel puțin o doză.

Şantierul Naval Damen Mangalia este situat pe coasta Mării Negre și funcţionează ca un joint venture intre Ministerul Economiei, reprezentat prin Santierul Naval 2 Mai S.A. Mangalia si Damen Holding B.V. Acesta din urma a preluat și deţine management-ul operaţional al șantierului începând cu data de 20 iulie 2018. 


Şantierul Naval Damen Mangalia dispune de trei docuri având o lungime totală de 982 de metri și un spaţiu de andocare ce se întinde pe 1.6 kilometri și poate asigura o capacitate totală de debitare a tablei de 15.000 tone / luna. Docurile, cu o lăţime de 48 și 60 de metri, permit abordarea construcţiei și conversiei de nave și structuri maritime de mari dimensiuni, precum nave de croazieră, nave tip Ropax și Offshore. Suprafaţa totală a șantierului de aproximativ 1 milion m2 face din acesta cel mai mare șantier din cadrul Grupului Damen.

Pe lângă construcţia de nave noi, Damen Mangalia are o solidă expertiză în reparaţii și conversii navale și o divizie specială dedicată acestor activităţi, amplasarea strategică a șantierului la Marea Neagră constituindu-se într-un factor cu potenţial ridicat în acest sector al industriei navale.
Damen Shipyards Mangalia S.A. doreşte să devină un lider global de piaţă la nivelul nişelor construcţiei, reparaţiilor şi conversiei de nave, livrării componentelor şi serviciilor conexe si să depăşească aşteptările Clienţilor săi în ceea ce priveşte calitatea, inovarea şi fiabilitatea, atragand angajaţi, furnizori şi alţi parteneri de afaceri de primă clasă.


In acest scop, societatea a implementat, menține și îmbunătățește continuu un Sistem de Management Integrat: Calitate, Mediu și Sănătate și Securitate în Muncă proiectat și documentat în conformitate cu cerințele standardelor ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, ISO 45001:2018 și Certificatul AQAP 2110 (Allied Quality Assurance / Standardizare NATO).

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending