Contactează-ne

Social

Imaginația nu are limite! Vezi ce au făcut doi șoferi care stăteau la coadă în Vama Giurgiu

Publicat acum

,

Foto și video: tiktok.com/madalinaandreea03

Aglomerația din aceste zile la vama cu Bulgaria i-a făcut pe unii șoferi să-și piardă răbdarea. La Vama Giurgiu a fost haos de nedescris în weekend și situația persistă, mai ales că autorităţile de la Sofia au revizuit condiţiile de intrare în țara vecină, în contextul pandemiei de Covid-19, iar noile măsuri se aplică începând chiar de astăzi. Vă reamintim că impactlocal.ro a prezentat zilele trecute câteva materiale cu ceea ce s-a întâmplat la Negru Vodă și Giurgiu, unde nervii românilor au fost serioși puși la încercare.

Jurnaliștii de la antena3.ro, preluând niște imagini de pe rețeaua de socializare TikTok, au prezentat un caz amuzant. Mai exact, doi şoferi români au jucat cărţi pe şosea, pe contrasens, în Vama Giurgiu, pentru a-i opri pe alţi conducători auto care încercau să sară peste rând pentru a intra mai repede în ţară. O tânără a filmat ceea ce s-a întâmplat iar imaginile postate pe rețeaua de socializare au devenit imediat virale.

Astăzi, la orele amiezii, la punctul de trecere din Vama Veche timpul de așteptare depășeșea o oră, iar granițele de la Negru Vodă sau Ostrov sunt folosite doar pentru a tranzita Bulgaria

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending