Contactează-ne

POD N'GO

Ep. 5 – Sneak Peek. „Banca pentru Alimente, Constanța”. Combaterea risipei alimentare – producători, distribuitori, retaileri

Publicat acum

,

Sursa foto: goarnasurda
POD N'GO
Ep. 5 – Sneak Peek. „Banca pentru Alimente, Constanța”. Combaterea risipei alimentare - producători, distribuitori, retaileri
/

Cât de ușor intră factorii de decizie: producătorii, distribuitorii, retailerii, comercianții în logica faptului că mâncarea trebuie să fie făcută pentru a fi consumată și nu risipită?

Peste 46% din copiii de la sate sub șase ani trăiesc în risc de sărăcie și malnutriție. De asemenea, România ocupă locul nouă în Europa la risipa alimentară.

Din cele aproximativ 2,5 milioane de tone risipite, aproximativ șase mii de tone se aruncă zilnic, mâncare care este bună pentru consum.

Anual ajung la gunoi 2,2 milioane de tone de alimente în România.

Ascultă integral un nou episod PODNGO oferit de Goarna Surdă, începând de luni, 14 iunie, împreună cu Banca pentru Alimente din Constanța.

Podcastul poate fi urmărit și pe Spotify, Google Podcasts, Apple Podcasts în format mp3 cu redare în fundal. Și pe YouTube și Facebook în format mp4.

Fii goarnă și distribuie poveștile de calitate!

Trending