Contactează-ne

Sport

Dublin este aproape de a pierde organizarea Euro 2020

Publicat acum

,

Federația Irlandeză de Fotbal (FAI) a anunțat UEFA că NU poate garanta prezența fanilor la meciurile de la EURO 2020 prevăzute a fi găzduite de capitala Dublin.

“În acest moment FAI nu este în măsură să ofere asigurări cu privire la numărul minim de spectatori la meciurile de la EURO 2020 prevăzute să aibă loc la Dublin în luna iunie”, se arată în scrisoarea trimisă de oficiali de la Dublin către UEFA.

Dublin ar urma să găzduiască trei meciuri din faza grupelor (Polonia – Slovacia, Suedia –Slovacia și Suedia – Polonia, toate din grupa E) şi unul din optimi de finală.

Au existat și alte orașe-gazde în aceeași situație, București, Munchen, Bilbao și Glasgow, dar toate au primit OK-ul de la autorități pentru a permite accesul publicului la marele rendez-vous european.

UEFA a dat termen Federației Irlandeze de Fotbal data de 28 aprilie pentru a veni cu o soluție, dacă nu cele patru meciuri care ar trebui să se dispute pe AVIVA Stadium vor fi mutate, cel mai probabil pe Turk Telekom Arena, din Istanbul.

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending