Contactează-ne

Actual

Disneyland Paris se redeschide pe 17 iunie

Publicat acum

,

Disneyland Paris, principala destinație turistică privată din Europa, se va redeschide pe 17 iunie.Anunțul a fost făcut pe site-ul oficial al parcului, cât și pe paginile de socializare oficiale.

„A sosit timpul să ne îndeplinim cele mai magice vise! Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, Disney’s Newport Bay Club Hotel și Disney Village se redeschid din 17 iunie.” au anunțat reprezentanții parcului.

Disneyland Paris a fost închis între 13 martie și 15 iulie 2020 în timpul primului lockdown din Franța, apoi pe 29 octombrie 2020 și-a sistat din nou activitatea.

Disneyland Paris, care are 17.000 de angajați, a anunțat la începutul anului că dorește să își redeschidă porțile pe 13 aprilie, pentru a mutat data pe 2 aprilie din cauza crizei continue de sănătate de pe continent.

La nivel global, grupul Disney intenționează să reducă 32.000 de locuri de muncă în activitățile sale legate de parcul de distracții până la sfârșitul primei jumătăți a anului 2021, inclusiv 28.000 în Statele Unite, din cauza impactului epidemiei.

În acest moment în interiorul parcului există un amplu centru de vaccinare împotriva COVID-19, care a fost inaugurat în aprilie.

Disneyland Paris este situat la aproximativ 30 de kilometri est în raport cu capitala Franţei, Paris.

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending