Contactează-ne

Turism

Complex Marea Neagră, locul vacanței perfecte

Publicat acum

,

Impactul pozitiv al campaniei de vaccinare se reflectă şi asupra rezervărilor de vacanţe pe litoralul românesc, în condiţiile în care de la începutul lunii ianuarie 2021 peste 15.000 de români au achiziţionat deja pachete turistice în staţiunile autohtone de la Marea Neagră, ceea ce reprezintă un procent dublu faţă de luna noiembrie 2020.

Eforie Nord este a doua stațiune turistică ca mărime de pe litoralul românesc și a doua în preferințele românilor după Mamaia. Nici 2021 nu face excepție. Stațiunea cu un regim balneoclimateric permanent și cu condiții de plajă optime oferă o gamă variată de opțiuni pentru cazare.

Complex Marea Neagră se află în sudul stațiunii, la câteva sute de metri de gară și aproximativ 1km distanță față de plajă. Complexul se întinde pe o suprafață de 4 hectare, clădirile fiind dispuse pe toata suprafața de teren printre copaci și multă verdeață.

În incinta complexului există: 6 minihoteluri a câte 24 de camere, 10 vile a câte 7 camere, restaurant de 600 de locuri, sală de conferințe și parcare privată.

În curtea interioară mai găsim un teren sintetic de fotbal de 42 X 22 m și un teren de fotbal cu gazon natural de 60 X 40 m, Complex Marea Neagră fiind locul ideal pentru un cantonament sportiv la malul mării. Complexul beneficiază și de un loc de joacă generos în aer liber.

Complex Marea Neagră este un loc plin de relaxare și verdeață.

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending