Contactează-ne

Economie

Cinci industrii de top pentru startup-uri în 2021. 3/5: Streaming

Publicat acum

,

Sursa foto: impactlocal.ro

Fie că vorbim de industria petrolieră, de cea hotelieră, a aviației, de retail sau de cea a închirierilor de birouri, 2020 a fost un an dificil de cuantificat cu privire la pierderile de cote de piață pe sectoare.

În același timp, pandemia a reprezentat și o oportunitate de reinventare și de pivotare. Pe lângă marii perdanți, au existat și marii câștigători.

De la telemedicină la EdTech, industriile cu cea mai rapidă creștere par să prospere și în 2021. Antreprenorii care caută „disruptive innovation”, trebuie să privească spre digitalizare și automatizare.

Așadar, ce industrii domină piața?

 Ieri, am scris despre EdTech. Acum două zile, despre eCommerce, gigantul între giganți.

Azi vă prezentăm al treilea dintre primele cinci dintre cele mai cotate și mai vânate sectoare de investitori și antreprenori.

Servicii de streaming

Streamingul online și TV a crescut în 2020 și continuă să adauge noi abonați și să creeze fani loiali, Netflix, Apple TV, HBO, Disney Plus, Amazon Prime Video și YouTube TV toate crescându-ți cota de piață îl ultimele 2 trimestre.

towardsdatascience.com

Conceptul de conținut „oriunde și oricând pe orice dispozitiv” continuă să crească.

Un alt factor care alimentează cererea de servicii de streaming este popularitatea vizionării excesive în rândul consumatorilor.

Reportlinker proiectează piața Video on Demand (VoD) spre o creștere CAGR de 12,2% și 1,16 miliarde de abonamente în plus, în întreaga lume până în 2025.

Închiderea cinematografelor a declanșat și trecerea la serviciile video online.

Marile studiouri de producție, precum Universal Pictures, s-au mutat online pentru prima dată. Acest lucru s-a întâmplat cu „Trolls 2”, o premieră care a avut premiera online pentru 20 de dolari.

Serviciile de streaming, la fel ca eCommerce și EdTech, oferă o oportunitate masivă pentru antreprenori în 2021 și în anii următori.

Piața devine foarte densă, ceea ce înseamnă că și concurența crește.

Care sunt celelalte 2 sectoare de interes pentru marii investitori? Sunt ele întrepătrunse? Citiți mâine pe impactlocal.ro

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending