Contactează-ne

Economie

Cinci industrii de top pentru startup-uri în 2021. 2/5: EdTech

Publicat acum

,

Sursa foto: impactlocal.ro

PERDANȚI sau CÂȘTIGĂTORI

Fie că vorbim de industria petrolieră, de cea hotelieră, a aviației, de retail sau de cea a închirierilor de birouri, 2020 a fost un an dificil de cuantificat cu privire la pierderile de cote de piață pe sectoare.

În același timp, pandemia a reprezentat și o oportunitate de reinventare și de pivotare. Pe lângă marii perdanți, au existat și marii câștigători.

De la telemedicină la EdTech, industriile cu cea mai rapidă creștere par să prospere și în 2021. Antreprenorii care caută „disruptive innovation”, trebuie să privească spre digitalizare și automatizare.

Așadar, ce industrii domină piața? Ieri, am scris despre eCommerce.

Azi vă prezentăm al doilea articol, al doilea dintre primele cinci dintre cele mai cotate și mai vânate sectoare de către investitori și antreprenori deopotrivă.

2/5 EdTech

Deoarece tehnologia digitală a schimbat modul în care învățăm, EdTech a devenit una dintre cele mai bune industrii pentru a începe o afacere în 2021.

Educația online a evoluat și a cunoscut o creștere a investițiilor la nivel global.

Ca niciodată, lumea avea nevoie de o tehnologie eficientă și accesibilă pentru a ajunge la milioane de utilizatori atât în ​​sectoarele academice, cât și în cele non-academice.

Pe măsură ce pandemia s-a răspândit, a forțat 1,5 miliarde de elevi și studenți să se îndepărteze de cursurile tradiționale predate fizic în săli de clasă.

Școlile, colegiile, universitățile și alte instituții au avut nevoie brusc de soluții rapide pentru a răspunde nevoilor elevilor, părinților și profesorilor.

De asemenea, cererea pentru diverse instrumente digitale de învățare pentru studenții corporativi și adulții dispuși să-și îmbunătățează abilitățile a început să crească.

Într-un sondaj Times Higher Education, 63% dintre conducerile universităților au anticipat faptul că cursurile universitare complete vor fi disponibile pentru studii online până în 2030.

elearningindustry.com

Analiștii au constatat că o creștere a cererii de instrumente de educație și învățare online a alimentat deja cheltuielile în 2020. În 2020, industria EdTech a însumat 227 miliarde de dolari.

Se estimează că sectorul va avea o valoare de 404 miliarde de dolari până în 2025, potrivit cercetărilor de piață HolonIQ.

Un alt raport notabil a constatat un interes tot mai mare pentru educația online de la mărci. Wunderman Thompson numește Academia de brand drept următorul lucru important pentru educație.

Într-adevăr, există o oportunitate excelentă pentru branduri de a contribui la viața profesorilor și a studenților în 2021.

Există deja cursuri online care îi predau pe studenți pe teme netradiționale precum diversitatea și durabilitatea în SUA.

Facebook, printre altele, este în fruntea industriei, modelând tendințele altor companii tehnologice.

Aceasta, la fel ca sectorul eCommerce, oferă o oportunitate masivă pentru antreprenori în 2021 și în anii următori.

Piața devine foarte densă, ceea ce înseamnă că și concurența crește.

Care sunt celelalte 3 sectoare de interes pentru marii investitori? Sunt ele întrepătrunse?

Citiți mâine pe impactlocal.ro

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending