Contactează-ne

Sport

CFR Cluj, mai bună fără Şumudică! Ardelenii au făcut instrucţie cu FCSB

Publicat acum

,

Foto: gsp.ro

Săptămâna grea plină de scandaluri de la CFR Cluj nu s-a resimţit la nivelul vestiarului la meciul derby din Gruia cu FCSB. Deşi a rămas fără antrenor principal după despărţirea cu scântei de Marius Şumudică, echipa campioană s-a distrat în derby-ul de pe teren propriu cu echipa bucureşteană. De notat că la acest meci CFR Cluj a fost condusă de pe banca tehnică de antrenorul cu portarii, Cristi Moldovan.

Prima repriză a fost cât de cât echilibrată. Diferenţa pe tabelă a făcut-o Omrani, care a descbis scorul în min.30 printr-ut şut bine plasat de la marginea careului mare. În partea secundă însă, a existat o singură echipă pe teren. Aceea a fost CFR Cluj, care a mai marcat de trei ori, prin Sigurjonsson (min.56), Deac (min. 67) şi Alibec (min. 73-penalty). FCSB a reuşit să marcheze doar golul de onoare la ultima fază a meciului, prin Stoica. S-a terminat aşadar CFR Cluj-FCSB 4-1 (1-0), spre satisfacţia celor 9.000 de spectatori prezenţi la meci.

De altfel, suporterii formaţiei din Gruia au taxat la un moment dat scandalurile din această săptămână care au avut loc la nivelul clubului. ,,Unde vă este demnitatea, aţi uitat de valori? Să vă fie ruşine, aţi pătat aceste culori”, a fost un banner afişat în prima repriză de ultraşii aflaţi la peluză.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj rămâne lider în Liga 1 cu 21 de puncte, în timp ce FCSB ocupă doar locul 7, cu 9 puncte.

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending