Contactează-ne

Actual

Cel mai mare centru de vaccinare din județul Constanța și-a mărit capacitatea de imunizare

Publicat acum

,

De astăzi, la Pavilionul Expozițional din Constanța au devenit funcționale 20 de noi fluxuri de vaccinare, care se adaugă celor 14 linii existente.

Capacitatea de vaccinare a centrului este astfel suplimentată, ajungând la 34 de linii de vaccinare, care sunt operaționale în funcție de programări și de numărul de vaccinuri disponibile. Mai mult, echipa mobilă va acționa în teritoriu pentru vaccinarea persoanelor instituționalizate, persoanelor netransportabile și a celor domiciliază la aceeași adresă. Astfel la Centrul de Vaccinare Constanța vor putea fi imunizate zilnic peste 2.000 de persoane.

Autoritățile fac un apel către cetățeni să își respecte programările pentru a se evita astfel aglomerarea în jurul centrului de vaccinare.

Până în prezent pe raza județului Constanța au fost vaccinate 72.951 de persoane.

Medicii, asistenții medicali și registratorii medicali care doresc sa se implice în campania de vaccinare sunt rugați sa depună documentele necesare la sediul DGAS din str Unirii nr. 104 sau pe adresa de mail resurseumane@dgas-ct.ro


Centrul de vaccinare este deschis zilnic, între orele 08:00-20:00, inclusiv sâmbăta și duminica. Orice informație legată de activitatea de vaccinare la centrul de la Pavilionul Expozițional poate fi obținută la numărul de telefon 0241.484.724. Linia telefonică este disponibilă zilnic, între orele 09:00-17:00.


Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei informatice, a medicului de familie/curant, cât și prin call center sau la numărul unic 021.414.44.25. 


Centrul de vaccinare amenajat la Pavilionul Expozițional din Constanța oferă un spațiu generos în care activitatea de imunizare se poate realiza în condiții optime. Centrul este deservit de parcare. Accesul în zonă este facilitat de mijloacele de transport în comun care circulă pe liniile 102 P, 5-40 și 14.

Trending