Contactează-ne

Sport

Campionatul Național de Lupte pe plajă s-a încheiat cu finalele la cadeți

Publicat acum

,

Foto: Facebook/Federația de Lupte

Adrenalina prezentă în această săptămână la Costinești odată cu desfășurarea Campionatului Național de Lupte pe Plajă a ajuns și în rândul celor mici. Competiția s-a încheiat cu finalele la cadeți, unde ambițiile au fost mari.

Amănuntele au venit de la Vasile Vicol, președintele Asociației Județene de Lupte Constanța. ,,La nivelul județului, am avut un loc 1 la băieți de la CS Mangalia și un loc 1 la fete, de la clubul Poseidon Limanu. De la clubul unde eu sunt antrenor, am avut o vicecampioană. Ce concluzie să trag? Păi, prin prisma vârstei, pot spune că finalele la seniori au fost cele mai spectaculoase, dar la ăștia micii, la cadeți, poate ambițiile au fost mai mari. Până la urmă lupta e luptă, iar prieteniile rămân acolo în afara competiției”, a spus, pentru impactlocal.ro, Vasile Vicol.

Spre finalul acestei luni, în perioada 23-27 septembrie, la Constanța va avea loc Campionatul Mondial de Lupte pe Plajă. Locația evenimentului este plaja Neversea. ,,Evenimentul va aduce în România peste 600 de luptători si oficiali din toată lumea, la ceea ce se anunță cel mai important eveniment sportiv organizat în țara noastră, în 2021!”, a anunțat Federația de Lupte. Luptele pe plajă vor deveni sport olimpic din anul 2028.

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending