Contactează-ne

Internațional

Scandal monstru în familia regală. Uite ce a făcut ducesa de Sussex!

Publicat acum

,

Sursa foto: yorknewstimes.com

Ducesa de Sussex a dezvăluit că a avut un avort spontan în iulie, oferind o relatare personală a experienței traumatice în speranța de a-i ajuta pe ceilalți.

Meghan a descris recent avortul spontan într-un articol de opinie în New York Times. Ea a scris: „Știam, când îmi strângeam în brațe primul copil, că mi-l pierd pe al doilea”. Fosta Meghan Markle și soțul prințul Harry au un fiu de 18 luni, Archie. Ducesa, în vârstă de 39 de ani, a spus că își împărtășește povestea pentru a ajuta la ruperea tăcerii din jurul unei tragedii prea comune.

„A pierde un copil înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar despre care puțini au vorbit”, a scris ea. „Când suntem invitați să ne împărtășim durerea, împreună facem primii pași spre vindecare”. Într-o relatare surprinzător de intimă a experienței sale, ducesa a descris cum a avut loc tragedia într-o „dimineață care a început la fel de obișnuit ca în orice altă zi: Pregăteam micul dejun. Hrăneam câinii. Mi-am luat vitaminele. Am găsit șoseta care lipsea. Am ridicat un creion de sub masă. Mi-am prins părul în coadă de cal înainte de a-mi lua fiul din pătuț. După ce i-am schimbat scutecul, am simțit o crampă acută. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține amândoi calmi, melodia veselă contrastând puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă. ”

Mai târziu, a spus ea, s-a „așezat pe un pat de spital, ținându-mi soțul de mână. I-am simțit podul palmei și i-am sărutat încheieturile, umede de lacrimi. Am încercat să-mi imaginez cum o să ne vindecăm”.

Meghan, actriță americană și vedetă a dramelor legale TV „Suits”, s-a căsătorit cu Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a, într-o ceremonie fastuoasă la castelul Windsor în mai 2018. Fiul lor s-a născut la un an după aceea.

La începutul acestui an, cuplul a anunțat că renunță la îndatoririle regale și se mută în America de Nord, invocând ceea ce numeau a fi intruziunile insuportabile și atitudinile rasiste ale mass-media britanice. Recent au cumpărat o casă în Santa Barbara, California, unde locuiesc.

Trending