Contactează-ne

Actual

Am aflat unde se vând materiale de construcții mai ieftine decât în marile lanțuri de bricolaj. Vezi unde!

Publicat acum

,

Aici puteți găsi faianță și gresie la ofertă cu doar 15 lei metrul pătrat precum și alte materiale de construcții pentru o casă de la fundație până la acoperiș.

Depozitul lui ”nea` Ion” din Agigea e pe piață de aproape 20 de ani. Reușește în lupta cu marile lanțuri de bricolaj pentru că de cele mai multe ori primește oferte mai bune de preț din partea producătorilor. Depozitul de materiale pentru construcții se află pe șoseaua Mangaliei (DN39), nr1 după ce treceți de podul vechi, la aproximativ 500 de metri dinspre Constanța, pe dreapta. Puteți să-l sunați chiar pe el pentru recomandări și prețuri la numărul 0744367622

Dacă aveți un teren și vreți să construiți o casă de la zero, cea mai bună variantă posibilă este să veniți la depozit și să vă convingeți singuri. Prețurile sunt surprinzător de mici la majoritatea materialelor de la nea` Ion. Pe lângă experiența lui de ani de zile în vânzările de profil este foarte amabil și răbdător. Vă poate oferi și sfaturi câteodată mai bune decât meseriașii dumneavoastră în ceea ce privește materiale pentru construcții.

Știm cu toții că stresul atinge cote maxime mai ales atunci când vreți să construiți o nouă casă. La fel de mult, nervii se întind când se sparge o țeavă și nu puteți opri apa din cauza robinetului general deteriorat de timp. Toată gama de instalații sanitare vă stă de asemenea la dispoziție în depozitul din Agigea. Aveți prețuri mici și calitate inclusiv pentru robinete și fitinguri de instalații.

15 LEI METRUL PĂTRAT DE GRESIE ȘI FAIANȚĂ

Prețuri speciale sunt și pentru fier beton, toată gama de adezivi, gips, carton, rigips plus profile. La depozitul din Agigea, găsiți de asemenea BCA pentru construcții durabile, plăci de OSB , țeavă rectangulară și profile laminate. Țevile de canalizare de diferite dimensiuni sunt și ele la prețuri reduse.

B.C.A
PLĂCI OSB
ȚEAVĂ RECTANGULARĂ
PLASE DE GARD
PLASE DIFERITE DIMENSIUNI

Programul depozitului din Agigea este de luni până vineri între 8-17 și sâmbăta până la ora 12. Contact 0744367622

Publicitate
Adaugă un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trending